De aangekondigde open dagen vervallen
RV Scaldis nieuws

Nieuws

Algemeen

Pagina 1 van 59  > >>

Geplaatst : 14 mrt 2020 | Categorie: General
vaarverbod-2-small.jpg

Op zondag 15 maart jl. heeft het de regering aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.  Naast scholen en horecagelegenheden, moeten ook alle sportclubs hun deuren sluiten. Dat geldt ook voor roeivereniging Scaldis.

 

 

Geplaatst : 8 mrt 2020 | Categorie: General
collage Ganzeregatta 2020.jpg

Zaterdag 7 maart vond de zestiende Ganzeregatta plaats. De weergoden waren ons dit jaar prima gezind. De stemming zat er dan ook goed in bij alle deelnemers en de organisatie verliep vlekkeloos.

Geplaatst : 1 mrt 2020 | Categorie: General
IMG_0451a.jpg

Zaterdag 29 februari wordt de wedtrijd vanwege de wind afgelast. Zondagmorgen wordt pas beslist of er wel geroeid kan worden. Vol goede verwachting vertrekken we zondag morgen met windkracht zes richting Brugge. Gaat het wel of niet door. Dat is de vraag.

Geplaatst : 10 feb 2020 | Categorie: General
141911_12-LG-HD.jpg

Hij moest diep gaan om de wereldtitel binnen te halen. Corné de Koning lag zaterdag het grootste deel van zijn twee kilometer achter op zijn tegenstanders, vertrouwde op zijn eigen fitheid en nam pas op ongeveer 3/4e deel de leiding in handen. De Zeeuw finishte in 6:56, dik 7 seconden onder zijn beste tijd ooit. Luctor et Ergo.

Geplaatst : 24 jan 2020 | Categorie: General

De uitvoerder van de baggerwerkzaamheden in de haven van Goes heeft ons gemeld dat met ingang van heden de haven van Goes gestremd is voor alle vaarverkeer (en dus ook roeiers) in verband met saneringswerkzaamheden.

 

Geplaatst : 14 jan 2020 | Categorie: General
bedrijvenragatta 2019 foto (002).jpg

GEZOCHT: bedrijven uit Goes e.o. die we kunnen benaderen voor deelname aan het bedrijventoernooi. Weet jij een bedrijf met minimaal 4 werknemers (een team telt 4 roeiers), dat wellicht open staat voor een sportieve uitdaging? Laat je suggestie dan weten via bedrijvenregatta@rvscaldis.nl

 

 

Geplaatst : 17 dec 2019 | Categorie: General
Kerstgroet Bestuur 2020.jpg

Het bestuur van Scaldis wenst jullie een fijne Kerst en een mooi (roei)jaar!

Geplaatst : 3 dec 2019 | Categorie: General
collage BWR2019.jpg

Zondag 1 december vond de jaarlijkse Beatrix winterrace plaats bij roeivereniging Beatrix in Eindhoven. De wedstrijd bestaat uit tijdraces over 6 km. Er kan gestart worden in een ochtend- en/of een middagblok. Het is mogelijk om in verschillende boottypes tweemaal te starten. De start van de 6km is bij hm-paal 60 bij Mierlo. De finish is bij hm-paal 120 (vlak bij de loods van Beatrix). Er geldt een inhaalverbod bij alle bruggen de Hulsterbrug bij Geldrop is zeer smal  en ligt in een bocht.Geplaatst : 20 nov 2019 | Categorie: General
Gert van der Slikke.jpg

Maandagochtend op de roei werd ik met een hartelijk applaus begroet. Ze hadden me zien aankomen en kenden het recente mailtje van het bestuur dat ik bereid was om voorzitter van Scaldis te worden. Deze ontvangst voelde als een warm Bad. Ik werd vol eerbied al aangesproken met voorzitter. Zover was het natuurlijk nog niet. Er zouden plotsklaps toch tegenkandidaten kunnen opdoemen, die het toch te gek vonden dat een hoogbejaarde (met 75 jaar val je in die categorie) die plek zou gaan innemen van iemand uit de leeftijdscategorie van 30-55. Tot mijn schrik en verbazing daagden er geen tegenkandidaten op. Met veelvuldig handgeklap werd ik op de ALV benoemd. 

Geplaatst : 18 nov 2019 | Categorie: General
49080769122_75e2d0e7bb_3k.jpg

Zondag 17 november vond de dertigste Suikerrace plaats bij de Roosendaalse Roeivereniging. De weergoden waren goed gezind. Een zonnetje en weinig wind, ideaal roeiweer. Voor Ellen is dit de zesde skiff wedstrijd dit najaar. Na winst in Tilburg, Middelburg en Leerdam is deze 7km weer een mooie uitdaging. 
Mededelingen van het Bestuur