wo 19:30 uur en za 10:00 uur. Jeugdroeien!
RV Scaldis nieuws

Nieuws

Algemeen

Pagina 1 van 60  > >>

Geplaatst : 4 jul 2020 | Categorie: General
Boukje.jpg

Zaterdag 4 juli is Boukje afgeroeid voor Skiff 2. De examencommissie feliciteert haar met haar nieuwe roei-bevoegdheid en wenst haar veel roeiplezier.

Geplaatst : 2 jul 2020 | Categorie: General

Hiep, hiep, hoera!!! 

Eindelijk is het dan zover. Vanaf vrijdag 3 juli kan iedereen weer roeien, ook in meerpersoonsboten!!

Vanaf deze datum zijn ook de kleedkamers, de douches en de kantine weer open.

Uiteraard zijn wij daar heel erg blij mee.

Om dit te vieren is er morgenochtend om ca 11.00 uur KOFFIE met TAART 

We hebben ons natuurlijk allemaal nog steeds aan een aantal regels te houden.

 

Geplaatst : 21 jun 2020 | Categorie: General
Meeuw.jpg

Sinds vandaag 2 nieuwe bewoners op de Goese Roeivereniging Scaldis. Moeder en kuikens maken het goed. Over de namen zijn ze het nog niet eens.  Foto's

Geplaatst : 4 jun 2020 | Categorie: General
Nienke en Annemari.jpg

Op dit moment bestaat alleen de mogelijkheid om te roeien in eenpersoonsboten (skiff & C1) en de verwachting is dat deze situatie gedurende het zomerseizoen niet zo snel zal veranderen gelet op de 1,5 meter maatregel. Binnen onze vereniging zijn er genoeg leden die hun skiff-bevoegdheid (S2) hebben of zouden willen behalen. Helaas zien we dat een deel van hen om veel verschillende redenen niet in een eenpersoonsboot stapt. Dat vinden we als instructie commissie jammer, want zo missen zij, zolang we nog niet in meermansboten kunnen roeien, de mooie momenten op het water. Daarom bieden wij hulp!

Geplaatst : 2 jun 2020 | Categorie: General

De jeugd van 13 t/m 18 jaar moest, net als de volwassenen, bij het buiten sporten een onderlinge afstand van 1,5m bewaren. Hierdoor konden zij alleen in skiffs roeien. Vanaf 1 juni is die regel versoepeld: voor alle jeugd t/m 18 jaar geldt dat zij samen, onder begeleiding van een coach, buiten mogen sporten zonder 1,5m afstand te bewaren. Dit betekent dus dat zij/jullie weer in alle boottypen kunnen roeien! 

Geplaatst : 29 mei 2020 | Categorie: General
Boukjes.jpg

Ook voor zij instromers biedt Scaldis mogelijkheden. Vandaag heeft Boukje ons nieuwe lid die geroeid heeft bij roeivereniging De Delftsche Sport voor het eerst sinds lange tijd weer in de skiff geroeid. Wellicht was de oorzaak deze crisis omdat haar voorkeur uitgaat naar de dubbel twee. 

Geplaatst : 21 mei 2020 | Categorie: General
Naamloos.jpg

Het was druk vanmorgen op Hemelvaartsdag 17 leden waren aanwezig op het traditionele dauwroei moment. Zonder Eieren met spek maar wel schitterend weer. 

Geplaatst : 16 mei 2020 | Categorie: General
Naamloos.jpg

Vanmorgen was een een leuke jeugd groep op het water. 

Hier enkele foto's

Geplaatst : 13 mei 2020 | Categorie: General
IMG_20200513_110008a.jpg

Vanmorgen zijn na de jeugd de eerste 3 senior leden het water op geweest. Ellen, Jan vd W en Hans konden genieten van mooi vlak water, schitterende lucht en een heerlijk zonnetje:) De eerste blaren zijn er ook weer. 

Geplaatst : 12 mei 2020 | Categorie: General

Aan de leden,

Hoera, we kunnen aan de slag!!!

De gemeente Goes heeft het 'roeiprotocol Scaldis' goedgekeurd. Zie hiervoor de bijlagen.

Met ingang van woensdag 13 mei a.s. kan er weer geroeid worden  met inachtneming van dit protocol..Lees de bijlagen daarom goed door..

Met sportieve groet,

namens het bestuur,

Joke
Mededelingen van het Bestuur