RV Scaldis nieuws

Nieuws

5 Oct 2008

Hans en Jan gefeliciteerd met jullie blik!!!


De dubbel heren 2 Hans Nieuwdorp en Jan vd Weele, hebben een medaille in de wacht gesleept tijdens de Moordregatta in Tilburg. Met een tijd van 28min11 waren ze de snelste in hun veld.

Categorie: General

Persbericht

 Goese roeiers halen blik tijdens de Moordregatta 

“Een blik trekken” oftewel een medaille halen is waar de roeiers van de Goese  Roevereniging Scaldis voorgingen afgelopen zaterdag in Tilburg. De  “Moordregatta “ is een wedstrijd van 6,5 kilometer , en dit jaar vierde TOR , de Tilburgse Open roeivereniging haar lustrum. De opkomst was groot en met 180 roeiboten werd er gestreden om de eerste plaatsen in diverse categorieën.

Scaldis was goed vertegenwoordigd met 6 boten, in de categorieën mix en dubbel heren 2. De mix 4x+ met Ellen van Vlaanderen op slag haalde de 2e plaats met een tijd van 27 min 23 en was daarmee 34 seconden langzamer als de winnaar. De mix dubbel 2 x zag helaas de medaille aan haar neus voorbijgaan op 2 seconden! De tijd : 27min 22.

De trots van de vereniging was de heren dubbel 2 met Hans Nieuwdorp en  Jan van der Weele, die met een tijd van 28min11 de snelste waren in hun veld en dus medailles mee naar Goes namen.

Scaldis Goes gaat zaterdag  11 oktober proberen opnieuw blik te trekken in Middelburg tijdens de Abeelenrace, een wedstrijd van 5 kilometer op het kanaal door Walcheren.