RV Scaldis nieuws

Nieuws

28 Nov 2016

Beatrix Winter Race sluit schitterend wedstrijd jaar af.


De Beatrix Winter Race is dit jaar grotendeels geroeid in een heerlijk zonnetje. Met 102 ploegen aan de start waren er mooie velden. Ellen en Hans zijn namen Scaldis afgereisd naar Eindhoven en waren na afloop tevreden over het resultaat.  

Categorie: General
BeaWint_RW161127_0742.jpg

Hiermee wordt sportief gezien het beste wedstrijd jaar in 31 jaar Scaldis afgesloten. Met een nummer vier op de Paralympics, eenmaal goud op een World cup(Gavirate) en tweekeer brons heeft Corné onze kleine vereniging op de kaart gezet.

Ook Ellen heeft internationaal van zich laten horen door blik te pakken op de Henley Master Regatta en daarnaast blik op de Amstel, Mark, Kanaal door Walcheren en ons  kanaal. 

Verder is de blikkenlijst uitgebreid met 5 midweekroeiers (Ben, Frans, Jan S, Koos en Albert) winst op de Kreekrace. En hebben we drie veel belovende nieuwkomers namelijk: Petra, Charlotte en Tamar.

Namens de redactie wil ik onze wedstrijdcommissaris Ellen vriendelijk bedanken dat Scaldis 15 wedstrijden heeft kunnen starten. Ondanks dat de Dommelregatta en de Suikerrace op het laatste moment zijn afgelast.

nog enkele data

10 december NK indoorroeien

22 januari Ergohead