RV Scaldis nieuws

Nieuws

17 May 2017

Voga Veneta Middelburg800


Middelburg viert dit jaar met allerlei festiviteiten 800 jaar stadsrechten. Een onderdeel hiervan is de kennismaking met het Venetiaans roeien.

Categorie: General
middelburg 800.jpg

De organisatie van de Voga Veneta voor Middelburg800 stuurde ons het volgende bericht:

Vrijdag 30 juni ontvangen wij een aantal roeiteams uit Venetië met gondels. Zaterdag 1 juli is er een roeifestijn bij de Honte en een stukje op het Kanaal door Walcheren. Het doel is om het Venetiaans roeien te promoten. We hebben met de Honte afgesproken dat daar de ontvangst is. Ook zullen er roeiboten van de Honte en andere deelnemende clubs/teams meedoen. In het begin van de middag is het de bedoeling dat het publiek evt. mee kan varen. En halverwege de middag worden er wat wedstrijden gevaren met alle deelnemende teams in verschillende roeiboten. Ons leek het heel erg leuk om die dag meerdere verenigingen mee te laten doen en er een  groot event van te maken.

Indien er belangstelling is vanuit Scaldis, vorm dan zelf een team en meldt dit uiterlijk op woensdag  24 mei via een retourmailtje aan de secretaris van Scaldis (deelnemers + type boot). Ik zal dit dan gecoördineerd doorgeven aan de organisatie.

 

Voor nadere informatie over het festijn verwijs ik jullie naar de organisatie van de Voga Veneta Middelburg800.

E-mailadres: dionsturm1998@outlook.com

 

Met vriendelijke groet,

Joke