RV Scaldis nieuws

Nieuws

2 sep 2017

Scaldis C4 wint Kreekrace in Terneuzen


Zaterdag 2 september was de jaarlijkse Kreekrace bij Row Dow. De organisatie had weer voor prima weer gezorgd en onze buren uit Middelburg en Gent waren ook aanwezig. In een gemoedelijke sfeer werden er drie heats geroeid en tussen door smaakten de broodjes gezond prima. Na het opladen van de botenwagens werd er onder het genot van een drankje gewacht op de uitslag.

Categorie: General
DSC_0386.jpg

Tot ieders verbazing was het wederom de heren C4 van Scaldis die in het C4 veld niet alleen na correctie het snelst was maar ook werkelijk de snelste tijd had geroeid.Koos onze penningmeester heeft met zijn knappe stuurwerk de ideale lijnen van de Otheense kreek gevolgd. Zodat Frans als slag met een vlot ritme, Jan S en Ronald F als sterk middenschip en Ben als goede boeg is goede ploeg. Dit jaar geen taart maar echte BLIKKEN mee terug kunnen nemen naar Goes.

Verder is er een bijzondere prestatie neer gezet door onze eerste jaars roeiers. Anja, Iwan, Jan Tjeerd, Albert en Chiel zijn niet slechts 1 maal gestart maar zelfs twee maal. Nog weinig vertoont binnen Scaldis. Dit belooft voor de toekomst

Het veld met de gladde boten is met grote overmacht gewonnen door Machiel Bos van Honte. Hij verkeerd momenteel in bloed vorm omdat hij over 14 dagen de Cottwich Almelo Regatta wilt gaan winnen. Wel was er een tweede en derde plaats voor Scaldis. Ellen & Hans in de twee en Hans in de Skiff.

Al met al een fantastische dag die is afgesloten met een geweldige BBQ.

Klik HIER voor de foto's   Foto's RowDow

7 oktober Moordregatta Tilburg. 14 oktober Abeelenrace Middelburg. Wil je mee doen geef je voor 1 oktober met je ploeg op via wedstrijdcommissaris@rvscaldis.nl