RV Scaldis nieuws

Nieuws

25 sep 2017

Dertiende Army Regatta


Op 16 september 2017 vond de 13e editie van de  Army Regatta plaats. De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door C.R.&.Z.V. Dudok van Heel, de roeivereniging van de KMA in Breda. Het parcours van de wedstrijd is het prachtige water van de Mark. Voor Scaldis namen Ellen & Hans hier aan deel.

 

Categorie: General
Army Regatta 2017.jpg

In de eerste heat starten Ellen en Hilde als Scaldis/Hertog combi in het dames dubbel twee veld en Hans als Heren skiff. In de tweede heat starten Ellen & Hans als mix2x en kon Hilde met een boot van de KMA meevaren om vanaf het balkon van roeivereniging Breda de wedstrijd te volgen.

De opzet van de Army Regatta was dit jaar aangepast. Deze opzet leverde een schitterende prijsuitreiking op in het theater van de KMA. Iedere winnaar mocht zijn prijs ophalen op het podium waardoor dit op een examen uitreiking leek. Verder waren er drie grote bekers voor de snelste dames, heren en allover boten. De studenten achten maakten hier een mooi feestje van.

De dames dubbel twee is werkelijk tweede geworden 13 seconden na de winnaar van Dudok. Ook de mix2x roeiden een prima race ook goed voor een tweede plaats. Hans is vijfde geworden in het heren skiff veld.

Na correctie in de Allover uitslag is de  mix2x  negende van 58  en de D2x 14 van 58 deelnemers en beiden winnaars  van deze velden:) 

 Allover uitslagen

 uitslagen werkelijk

7 oktober Moordregatta Tilburg. 14 oktober Abeelenrace Middelburg. Wil je mee doen geef je voor 1 oktober met je ploeg op via wedstrijdcommissaris@rvscaldis.nl

wedstrijd kalender 2017

Laatse update inschrijvingen: Op de Abeelenrace start het Scaldis bestuur in een C3. Iedereen is van harte welkom om ze aan te moedigen.