Clubdag zaterdag 31 augustus
RV Scaldis nieuws

Nieuws

21 feb 2019

Van Oord Winterwedstrijden


Zondag 17 februari starten Ellen als DV1x, Ronald de Winter en Hans als HV2x om 15u30 met een temperatuur van 15 graden in blok 5. Voor een spannende race van 5 km over de Schie van Schiebroek naar Delft zuid. Foto's

Categorie: General
IMG_20190221_064741a.jpg

Met een van de zonnigste weekenden tijdens dit evenement ooit zijn de WinterWedstrijden zeer succesvol verlopen. De Veteranen velden starten als laatste. Voor Ronald en Hans was dit de tweede wedstrijd samen. En de eerste keer met Ronald als slag. Met een licht windje mee was het plan mooie lange halen in een slag tempo van net onder de dertig. Dit is redelijk gelukt. En met een iets grotere bootsnelheid dan afgelopen november hebben we super genoten van deze mooie race. En de meefietsende fans een mooie middag bezorgd. ;)

Ellen startte in het laatste veld en roeide een prima race. Zoals je in het onderstaande filmpje kan zien heeft ze alles gegeven tot op de finish. Dankzij het meefietsen van Cynthia en Jan en de fotoclub van Proteus weer een mooie fotoserie. En als kers op de taart zit de H2x ook in de aftermovie ;)