Clubdag zaterdag 31 augustus
RV Scaldis nieuws

Nieuws

6 mrt 2019

De openingstocht van 2019.


Viking gastentocht in Utrecht zondag 7 april. Deze zéér gewilde toertocht die jaarlijks veel deelnemers trekt mag niet ontbreken op je roeilijst. De tocht gaat over de  Merwede, de Kromme Rijn en de Vecht, langs landgoederen en kastelen en een rondje door de binnenstad van Utrecht, ondermeer langs de Oude gracht en de Singel. Wie wilt er nu niet dolgraag eens door de fraaie binnenstad van Utrecht geroeid hebben! Aanleggen voor koffie of een hapje en drankje kan zowel in de stad als in het groengebied rondom Utrecht.

 

Categorie: General
20180515_101831.jpg

Deze prachtige en gevarieerde tocht is 25 tot 30 kilometer. Het is de toercommissie gelukt 3 boten, te weten 2x een C4+ en 1 wherry, te reserveren. Er kunnen dus maximaal veertien mensen mee. Echt een unicum want veel verenigingen willen zich inschrijven voor deelname maar er is slechts een beperkt aantal boten beschikbaar. Uiterlijk 11 maart moet de reservering zijn bevestigd, dus jullie kunnen je tot uiterlijk 8 maart opgeven. Dus geef je snel op want na het verstrijken van de aanmelddatum is de kans om aan deze tocht deel te kunnen nemen verkeken.

De kosten bedragen € 15,- per persoon en dienen direct bij aanmelding voldaan te worden op rekeningnummer NL 74 INGB0002911986  t.n.v. J. A. van der Vet.

Voor deze prijs krijg je naast de mooie toertocht in een gehuurde boot;

1/ koffie/thee bij aankomst

2/ kleine versnapering voor onderweg

3/ een maaltijd bij aankomst (ca 17.00 uur)

Dat is haast gratis en voor niks héél véél genieten. Dus grijp deze kans met twee handen aan en meldt je vóór 8 maart aan! Wie het eerst komt het eerst maalt! Je kunt je aanmelden bij johannesavandervet@gmail.com met vermelding van e-mailadres en telefoonnummer.

Alle toertochten die de toercommissie aanbiedt voor dit jaar staan op: http://www.rvscaldis.nl/roeien/toerroeien

Inschrijven kan per mail of inschrijflijst in het Scaldis paviljoen.