wo 19:30 uur en za 10:00 uur. Jeugdroeien!
RV Scaldis nieuws

Nieuws

25 apr 2019

KiKaRoW bij Scaldis


Een stuk eerder dan verwacht kwam The Vin op een schitterende eerste paasdag in Goes aan. Dit maakte de aankomst niet minder indrukwekkend. Heel veel leden zetten zich in voor deze mooie actie. De opbrengst van Scaldis tot nu toe is meer dan 3260 euro. En ook de komende etappes en op de aankomst 14 juli in Utrecht zullen er Scaldis leden actief zijn. Doneren voor Scaldis kan tot die datum. De eerste foto's  en deze foto's van Edy zijn echt super mooi.

Categorie: General
Goese sas kikarow.jpg

GOES - KiKaRow doet dit weekend Zeeland aan. Zondag (eerste paasdag) vertrok roeiboot 'The Vin’ vanuit Bruinisse om via Zierikzee en Kats aan te meren bij RV Scaldis in Goes. Maandag gaan de roeiers tegen kinderkanker van Goes naar Middelburg.

The Vin maakt een tocht van 1400 kilometer door heel Nederland. De start was op 13 april  in Uithoorn. In totaal veertien weekeinden vaart The Vin van roeivereniging naar roeivereniging. Het einde van het Rondje NL staat gepland op 14 juli in Utrecht bij het Prinses Màxima Centrum voor kinderoncologie. Voor dat centrum wordt met deze tocht geld ingezameld. Het doel is om minimaal een half miljoen euro bij elkaar te

Het bijzondere van deze tocht is dat de boot mede bemand wordt door ex-kinderkankerpatiënten en hun familie of vrienden. Sommigen hebben speciaal voor de KiKaRow leren roeien. Zij varen de tocht in The Vin, een zeeroeiboot met één stuurman en vier roeiers. Roeiverenigingen kunnen met een eigen boot, of meerdere boten, meevaren. Via sponsoring levert dat weer geld op voor KiKaRow. 

bron: PZC

Foto's van de aankomst in Middelburg met Karine als stuurvrouw

The Vin vaart, met begeleidingsboten, langs Wilhelminadorp richting Goes.