RV Scaldis nieuws

Nieuws

3 Dec 2019

Scaldis sluit wedstrijdjaar af met BLIK.


Zondag 1 december vond de jaarlijkse Beatrix winterrace plaats bij roeivereniging Beatrix in Eindhoven. De wedstrijd bestaat uit tijdraces over 6 km. Er kan gestart worden in een ochtend- en/of een middagblok. Het is mogelijk om in verschillende boottypes tweemaal te starten. De start van de 6km is bij hm-paal 60 bij Mierlo. De finish is bij hm-paal 120 (vlak bij de loods van Beatrix). Er geldt een inhaalverbod bij alle bruggen de Hulsterbrug bij Geldrop is zeer smal  en ligt in een bocht.



Categorie: General
collage BWR2019.jpg

Dit smalle roeiwater ligt prachtig beschut met fietspaden er langs zodat de coaches mee kunnen rijden.
Ook het onvangst is zeer hartelijk, de accommodatie in orde en de wedstrijd goed georganiseerd. Kortom een aanrader.

Sinds 2011 wordt hier door diverse Scaldis ploegen aan deelgenomen. Dit jaar starten Ronald de W en Hans in het heren 2x veld. En Ellen met Marnix van VVR uit Gent in de mix2x

Ronald en Hans roeiden een prima race. Dit leverde een 7 plaats op in een veld van 7. Genoeg uitdagingen om volgend jaar meer boot snelheid te halen.

Voor Ellen en Marnix was dit de tweede wedstrijd samen in een boot. Zij pakten winst in het MixV2x veld. Voor Ellen was dit vijfde wedstrijd op rij die ze wint. Voor Marnix de tweede prijs op 1 dag. Hij wint ook het HV2x veld.

Alle uitslagen, foto's en andere info vind je hier

Allover Blikkenlijst Scaldis vanaf 2009