wo 19:30 uur en za 10:00 uur. Jeugdroeien!
RV Scaldis nieuws

Nieuws

14 mrt 2020

Helaas ontkomen wij ook niet aan de genomen maatregelen en sluit RV Scaldis de poorten.


Op zondag 15 maart jl. heeft het de regering aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.  Naast scholen en horecagelegenheden, moeten ook alle sportclubs hun deuren sluiten. Dat geldt ook voor roeivereniging Scaldis.

 

 

Categorie: General
vaarverbod-2-small.jpg

Vanaf nu mag er dan ook geen gebruik gemaakt worden van onze faciliteiten. Er kan dus niet meer geroeid worden. Ook vergaderingen, bijeenkomsten en alle andere activiteiten vallen hier onder. Kortom: de gehele vereniging gaat op slot.

De maatregel geldt vooralsnog tot nadere berichtgeving.

Verder zullen de Open Dagen op de geplande data geen doorgang vinden.

Wij houden jullie op de hoogte en hopen iedereen snel in goede gezondheid weer op onze vereniging te ontmoeten.

Het bestuur

Beste Scaldisleden,

Het besluit om Scaldis volledig op slot te doen  vooralsnog tot nadere berichtgeving heeft bij een aantal leden vragen opgeroepen: Kan ik wel gebruik maken van de ergometers of is het misschien toch toegestaan om te skiffen? Gaat de werkplaats ook op slot? Hele begrijpelijke vragen.

Het bestuur heeft met de volledige sluiting van de vereniging uitvoering gegeven aan de overheidsopdracht dat alle sportclubs gesloten worden. Een rigoreus besluit en wij vinden het ook heel vervelend dat we dit besluit hebben moeten nemen. Helaas is er geen tussenweg. Op slot is echt op slot. Dit geldt voor alle activiteiten.

Ook de KNRB heeft een dringend beroep gedaan op de roeigemeenschap om de maatregelen van het kabinet ter bestrijding van het corona-virus in acht te nemen. Een 'rondje' langs roeiverenigingen in het land leert dat hieraan zonder uitzondering gehoor wordt gegeven.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij jullie hierover informeren.

Hartelijke groet,

Het bestuur