wo 19:30 uur en za 10:00 uur. Jeugdroeien!
RV Scaldis nieuws

Nieuws

6 apr 2020

Verlenging sluiting Goese Roeivereniging Scaldis i.v.m. Covid-19


Geachte Scaldisleden,
Allereerst hopen wij van harte dat u en uw dierbaren in goede gezondheid zijn. Het zijn ontzettend heftige tijden en deze crisis raakt ons allemaal.

Gezondheid is nu het allerbelangrijkste en daarom berichten wij u het volgende.

 

Categorie: General

In navolging op de eerdere mails omtrent de COVID-19 maatregelen en het besluit van de overheid op dinsdag 31 maart jl., delen wij u mee dat alle genomen maatregelen van kracht blijven tot en met dinsdag 28 april 2020. Dit betekent dat “Goese Roeivereniging Scaldis” geheel gesloten blijft voor leden. Ook kan er niet worden geroeid (ook niet individueel).

Uiteraard houden wij de verdere ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen u zo spoedig als mogelijk informeren wanneer dit nodig is. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan direct via het secretariaat (secretaris@rvscaldis.nl).

Wij wensen u en uw dierbaren alle goeds en gezondheid toe en hopen van harte u snel weer te zien op 'De Roei'.

Mag er tot 1 juni niet meer getraind worden?
Trainen en bewegen is niet verboden, maar doe dit zoveel mogelijk binnen. Als je naar buiten gaat, hou dan 1.5 meter afstand van andere mensen. Bekijk hier de sport en beweegadviezen opgesteld door NOC*NSF.

Het bestuur bekijkt van dag tot dag de ontwikkelingen. We volgen daarbij (minimaal) de richtlijnen van de overheid en de KNRB.