RV Scaldis nieuws

Nieuws

29 apr 2020

HEUGELIJKE DAG: JEUGD, JUNIOREN EN TOP WEER HET WATER OP!


Inmiddels zitten we al ruim zes weken aan huis gekluisterd en is onze roeivereniging gesloten. Wij hopen van harte dat iedereen nog gezond is. Het goede nieuws is dat onze jongste leden weer het water op mogen vanaf 29 april. Voor alle leden vanaf 19 jaar blijft roeien in ieder geval tot en met 20 mei niet mogelijk, conform de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

 Roeien voor jongeren tot en met 18 jaar.
- Kinderen tot en met 12 jaar mogen roeien in meerpersoons boten. Natuurlijk onder begeleiding. De instructeurs en coaches houden anderhalve meter afstand.
- Jongeren tot en met 18 jaar mogen in skiffs en C1-boten roeien. Zij moeten anderhalve meter afstand houden van elkaar.
- De toiletten zijn toegankelijk. De sociëteit  en de kleedkamers blijven gesloten.
- De commissaris jeugd maakt met instructeurs en coaches en in overleg met het bestuur een protocol waaraan voldaan moet worden om veilig het water op te gaan. De jeugdleden en hun ouders ontvangen hierover bericht via de commissaris jeugd. 
Categorie: General
94883730_3167129006652982_7102483577970884608_n.jpg
Vanaf 29 april

  -          Loodsen kunnen open onder voorwaarden.

  -          Roeiers tot en met 12 jaar mogen roeien in meerpersoonsboten.

  -          Roeiers tot en met 18 jaar mogen roeien in éénpersoonsboten.

  -          Verenigingsgebouw is gesloten.

  -          Kleedkamers zijn gesloten.

  -         Toiletten zijn toegankelijk.

-Ook hier minimaal 1 1/2 m. afstand houden. Handen wassen . In je elleboog niesen .

 

DIGITALE POSTERS EN INFORMATIEBORDEN

 

BESCHIKBAAR

 

NOC*NSF heeft het protocol verantwoord sporten
kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar gemaakt.
 Het protocol is richtinggevend voor de gemeenten en uitvoerende partijen richting hoe te handelen en aandachtspunten voor nadere uitwerking aanreiken. Hierbij wordt zoveel mogelijk ruimte voor lokaal maatwerk aangeboden, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM.

Ook zijn er op deze pagina digitale posters en informatieborden te downloaden. De informatieborden zijn ontwikkeld om verenigingen te helpen hun sportaccomodatie ‘coronaproof’ te maken. Het PDF bestand met daarin alle informatieborden zijn te vinden bij downloads op pagina met alle informatie rondom corona vanuit de KNRB.