RV Scaldis nieuws

Nieuws

21 aug 2020

29 augustus Open Dag Goese Roeivereniging Scaldis


Op zoek naar een buitensport? Scaldis heeft het mooiste uitzicht van Goes! Goese Roeivereniging Scaldis biedt een breed scala aan roeimogelijkheden: van ons thuiswater naar het Sas, toertochten in het land tot zee-roeien op de Oosterschelde.   Voor wie? Voor iedereen die houdt van bewegen in de open lucht. Wij zijn een vereniging met een brede samenstelling: van tieners tot 80plussers, beginners tot wedstrijdroeiers, mensen met een lichamelijke of mentale beperking en jij!  Je leert bij ons onder begeleiding van ervaren instructeurs de beginselen van de roeisport.

Categorie: General
ba7ee35f-nationale-roeiweek-facebookformatzonderlogo.jpg

Ook zo benieuwd hoe Goes er vanaf het water uitziet, kom roeien! Ons clubgebouw staat aan de Westhavendijk 1 in Goes. Op zaterdagochtend 29 augustus  kan je bij ons terecht voor informatie, binnenkijken in onze botenloods en natuurlijk ook  meevaren in een van onze boten. In verband met Corona maatregelen graag van tevoren aanmelden bij commissarisroeien@rvscaldis.nl:

Als de Corona maatregelen het toelaten kunnen we u, in overleg, nog één of twee proeflessen aanbieden in september. De volledige opleiding tot roeier 1e niveau start in april 2021.

Open dag: Zaterdag 29 augustus              : 10:00 – 12:00 uur

Je bent van harte welkom

 

 

 

 

 

NATIONALE ROEIWEEK 2020

 

Doen jullie mee? Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 augustus staat roeiend Nederland in het teken van de heropstart van het roeien na een welverdiende vakantie. We roepen roeiverenigingen op om hun deuren te openen voor nieuwe leden. In de nationale roeiweek besteedt de KNRB hier extra aandacht aan, door middel van mooie nieuwsitems, een nationale open dagen kalender en meer. KNRB