RV Scaldis nieuws

Nieuws

23 nov 2020

Maandagmorgen 23 november + do. 25 nov.


De Herman Dorgelo, de Kromvliet en de bemanning genieten van deze mooie maandagmorgen met veel zon en bijna geen wind. Donderdagmorgen 26 november met dank aan Erica, Edy en Wim in de mist op de foto en op het weerbericht. Ook nog een aantal foto's voor ons vlot van Mattie en Ben.

Categorie: General
Website.jpg

Hier een aantal foto's van maandagmorgen.  En nog een aantal Foto's van onze C3 boten.

Naast onze jeugdleden zijn een kleine 30  senior leden twee weken terug begonnen met een vast schema een C3 met een open plaats in het midden te bemannen om zodoende wel in een meermans boot te kunnen roeien. 

Met veel plezier zie ik de Herman Dorgelo en en Kromvliet regelmatig voorbij komen als ik zelf in mijn skiff aan het roeien ben. En het valt me op dat er goed koers gehouden wordt zonder vaste stuurman of stuurvrouw.

Wat nieuwe leden waarschijnlijk niet weten dat de Herman Dorgelo in 2014 aan Scaldis geschonken is door Mattie. Schitterend dat juist ook in deze periode zoveel leden plezier hebben van deze fijne boot.

Toen ik vanmorgen thuis vertrok heb ik mijn camera mee genomen vanwege het mooie ochtend licht. Bovendien wil ik de C boten met deze apparte indeling graag op foto vast leggen. Hopelijk is dit tijdelijk. En kunnen we binnenkort weer in alle boot types roeien.