RV Scaldis nieuws

Nieuws

17 feb 2021

Schema Boegroeien week 8, 9 en 10


Er ligt weer een schema, nu voor week 8, 9 en 10, en natuurlijk hopen we allemaal dat dit het laatste schema kan zijn. Dat zou mooi zijn, geen Corona-maatregelen meer. Maar dat ligt nog even in de toekomst en in een glazen bol. Wel wil ik jullie zeggen dat dit het laatste schema is dat door ons, Willy en mij, in elkaar is gezet, begin april gaan we verhuizen naar Vlissingen en om die reden zijn we straks druk.
 

 

Categorie: General

Liever niet in een skiff in de winter? Roeien kan toch!

Kou, hobbelig water, verkleumde vingers. Ga dan maar eens een skiffje op het water leggen. Niet echt aantrekkelijk. Er is een alternatief: met z’n tweetjes in een C3X. Eentje op slag, eentje op boeg, middenplaats leeglaten en het water op. Prachtig toch?

Het kan, het mag en het is heerlijk roeien. Helemaal niet zo zwaar als je zou verwachten. Wel even met drie of vier tillen. Dat wel. Het blijft een C-bootje, lekker stabiel en comfortabel.

Kobus van den Heuvel wil straks deze kar trekken.  Hij zal jullie dan ook in de loop van week 9 een mail sturen ivm het inventariseren van jullie (on-)mogelijkheden. 
 
Nogmaals: we hopen dat de mogelijkheden ivm Corona z.s.m. zullen verruimen.
Het schema zoals het er ligt is gemaakt op basis van jullie reacties. Als je geen mail teruggestuurd hebt, ben je ook (helaas) niet ingedeeld. De deadline is gemaakt om werkbaar te zijn en gelukkig zijn er tal van reacties gekomen.
 
Verdere spelregels blijven: - mocht je om welke reden dan ook niet kunnen roeien, dan word je geacht het zelf aan je collega roeier te melden, en vervanging te zoeken.
           - de boegroeier bepaalt of er al of niet geroeid kan worden gezien de weersomstandigheden    
           - Houdt aub de Corona-maatregelen in de gaten: gebruik het mondkapje bij het in- en uitbrengen van                 de boten, kom niet als je je niet goed voelt,       enz
 
Iedereen veel roei-plezier gewenst,
En een hartelijke roei-groet,
 
Willy en Nel