RV Scaldis nieuws

Nieuws

7 jul 2018

4 leden geslaagd voor KNRB Roei-instructeur 2


Afgelopen winter hebben 5 leden grotendeels op eigen rekening de Roei-Instructeur 2 cursus van de KNRB gevolgd. Simone, Loes, Marian en Ellen zijn inmiddels geslaagd. Marleen maakt haar cursus binnenkort af. Diploma's werden toegezonden of zijn feestelijk uitgereikt op 1 juli tijdens de Holland Beker op de Bosbaan in Amsterdam. Scaldis feliciteerd de geslaagden en juicht het toe dat leden deze cursus volgen. Foto's

Categorie: General
36672371_1086981114789401_268673341353623552_o.jpg

Wouter Weerheijm heeft de cursus die plaats vond samen met RV Honte en MSRA Odin, net als een aantal jaren terug verzorgd. Tijdens de diploma uitreiking gaf Wouter aan weer met veel plezier in Zeeland les te hebben gegeven. Hij feliciteerde Ellen bij het overhandigen van haar diploma en vermelde dat zij en Collin (Honte) bovendien een extra opdracht in de vorm van een trainingsschema maken hebben gedaan. Ook sloot hij zich aan met de opmerking van Jan Klerks die 2 meefietsstages voor haar heeft begeleidt en vond dat deze beginners cursus voor haar hooguit een start hoeft te betekenen. Wellicht een idee om de vervolg cursus te doen. 

Na dat er nog een aantal cursisten van andere groepen in het land de diploma's overhandigd kregen, volgde er een fotoshoot en een gezellige borrel. De rest van de middag was het genieten van mooie wedstrijden langs een zonnige en gezellige Bosbaan.