RV Scaldis nieuws

Clubkleding

De kleuren van de vereniging zijn rood – wit. De roeikleding bestaat uit een zwarte broek en een rood shirt met het Scaldisembleem. Dit tenue is verplicht voor deelnemers aan wedstrijden en toertochten. Wat betreft shirts onder Scaldis roeipakjes: Deze zijn niet nodig bij mooi weer. Of er kan gekozen worden tussen zwart of wit. Hierbij geldt dat een ploeg allebei of allemaal het zelfde kleur shirt heeft.

 

Onze clubkleding bestaat uit een wedstrijdlijn en een toerlijn. 

De wedstrijdlijn wordt verzorgd door onze leverancier Truesport.
Je kunt hen vinden via www.truesport.nl In de catalogus is er keuze uit een jack, bodywarmer, roeipak en roeitop met clublogo en -kleuren en algemene kleding zoals lange en korte broeken.
De kleding is te bestellen via de website. De bestelde kleding wordt dan naar u verzonden inclusief de portokosten. Niet alles is op direct op voorraad dus houd rekening met een iets langere levertijd. Wel liggen er enkele roeipakjes en - tops op de vereniging. Neem hiervoor contact op met secretaris@rvscaldis.nl

Bij voldoene belangstelling van bovenstaand zal er in een later stadium een Scaldis Thermoshirt lange en korte mauw en een Second layer pully (isolerend shirt voor tempraturen onder de 10 graden) aan het assortiment worden toegevoegd.

De toerlijn is op de club aanwezig en kan op aanvraag worden gekocht. Neem hiervoor contact op met Suzan Damen (damensusan@kpnmail.nl)
De toerkleding bestaat uit: caps, katoenen T-shirts, polo's, sweatshirts en vesten allen voorzien met clublogo.