RV Scaldis nieuws

De wedstrijd

Op 4 maart 2023 wordt de 19e GANZE REGATTA in Goes gehouden. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement, een leuke wedstrijd aan het begin van het roeiseizoen.

De GANZE REGATTA is een tijdsrace over 4,3 km op het Goese Sas, de start is in de oude haven van Goes en de finish ligt aan de boorden van de Oosterschelde. Tevens is er een wedstrijd voor aangepast roeien en junioren over 2km.

De volledige uitnodiging van de 19e Ganzeregatta met aanvullende informatie kunt u hier vinden.

Op deze dag zal ook om het ZEEUWS KAMPIOENSCHAP gevaren worden in alle categorieën. Voorwaarde om aan dit kampioenschap deel te nemen zijn: alle roeiers moeten lid zijn van een Zeeuwse Roeivereniging of alle roeiers (incl. stuur) moeten geboren zijn in Zeeland. (Legitimatie bij inschrijving is verplicht).

 Houdt deze website in de gaten voor het laatste nieuws. Op de website https://hoesnelwasik.nl vindt u alle inschrijvingen en de loting (deze zal kort voor de website worden geplaatst).

 LET OP: opgeven voor de maaltijd na de wedstrijd kan bij inschrijving in veld opmerkingen (KNRB) en via ganzeregatta@rvscaldis.nl

 

Parcours