RV Scaldis nieuws

Jeugdroeien - Algemeen

jeugdroeien

Bij onze vereniging is er een hele leuke groep junioren actief. Ze worden begeleid door volwassenen (die zich ook nog erg jong voelen).

We zorgen dat je op een leuke manier leert roeien. Eerst leert je de basis van het roeien en zo snel als mogelijk ga je lekker het water op met leeftijdsgenoten.

leskaart

 

Voor alle niveaus hebben we leuke activiteiten: als je lekker wilt bewegen en buiten wilt zijn kun je meedoen aan wat langere roeitochten, puzzeltochten of gewoon lekker komen lessen en na afloop blijven hangen voor de gezelligheid.

Sinterklaas roeien

sinterklaasroeien

Wil je wat fanatieker sporten, dan zijn er allerlei wedstrijden waar je aan mee kan doen en zelf organiseren we ook af en toe wat eigen races. Ook dit kan van beginneling tot zeer ervaren roeier.

En voor iedereen hebben we af en toe leuke activiteiten: in de zomer met van alles wat drijft het water op, een dagje roeien op een groot meer, roeien in een andere stad, tosti-/hamburgerlunch en nog veel meer.

Ringsteekroeien

Ringsteekroeien

Zeeroeien

Zeeroeien

Je wordt altijd begeleid door ervaren enthousiaste volwassenen. Wij zijn er bij, maar het draait om jou en de groep junioren.