RV Scaldis nieuws

Nieuws

12 Sep 2011

Samen werken aan onze website


Na de ledenvergadering van eind augustus zijn een aantal spontane initiatieven ontstaan. Een daarvan is de website op orde brengen én verbeteren. Help je mee?
Categorie: General
Aan de achterkant van onze website wordt momenteel hard gewerkt door webmaster Thijs Vonk. Hij is bezig met het overzetten van alle informatie naar een gebruiksvriendelijkere onderhoudsversie. Samen met Patrice Hamers denkt hij ook al na over een nieuwe structuur voor onze website, zodat je sneller bij de meest gezochte informatie komt. Maar het belangrijkste lukt hen niet alleen: de informatie actualiseren.

Updaten website door commissies en leden
Iedereen kan zijn steentje bijdragen, of je nou "gewoon" lid bent, vrijwilliger of in een commissies zit. Loop eens door de site en stuur aan vóór 26 september a.s. naar webmaster@rvscaldis.nl
• een update voor de pagina van jouw commissie
• een update van een pagina, of informatie, waar jij betrokken bij bent (als bestuur, vrijwilliger, jeugd e.a.)
• een suggestie als je dingen ziet die beter kunnen.

Nieuwe informatie
Leuk dat mensen al zelf initiatief nemen! Zo hebben de redacteuren van ons clubblad Het Kanaaltje zich al gemeld voor een plekje op de website. En voor de roeimakelaar (Paulien van 't Westeinde) die zich tijdens de ledenvergadering meldde, is ook al een plekje gereserveerd. Voor deze nieuwe onderdelen op onze website willen Patrice en Thijs graag helpen door een aantal introductietekstjes te schrijven. Die sturen ze jullie binnenkort toe met het verzoek om ze te bekijken en aan te passen, om vervolgens terug te sturen naar webmaster@rvscaldis.nl, zodat ze - zodra onze vernieuwde websiteklaar is - geplaatst kunnen worden.

Vragen?
Heb je vragen of ideeën? Wil je graag voor jouw commissie toegang tot de site, zodat je in de toekomst zelf jouw informatie up-to-date kunt houden? Mail
webmaster@rvscaldis.nl.