RV Scaldis nieuws

Nieuws

22 May 2012

IJsselregatta 2012


De IJsselregatta is een 'roei-evenement met wedstrijdkarakter' over 18 kilometer op de rivier de IJssel tussen Zutphen en Deventer. De organisatie is in handen van Roei- en Zeil Vereniging Daventria.
Categorie: General
Van waar naar waar?

De IJsselregatta wordt stroomafwaarts gevaren over de rivier de IJssel. De start is in Zutphen, waar je je moet aanmelden en kunt verkleden. Vervolgens wordt gestart in de Marshaven. De wedstrijd is een tijdrace; boten krijgen een vliegende start met een onderling verschil van 15 seconden. Na 12 kilometer kruist de rivier de A1, nog 3 kilometer verder vaar je als langs het oude stadsfront van Deventer. Dan moeten de tanden nog even op elkaar voor het laatste stukje naar de finish bij R&ZV Daventria.

Categorie Déjà vu - NIEUW!

Heb jij dat ook? Dat je denkt: dat heb ik eerder meegemaakt? Weet je nog hoe je vroeger blik trok? En hoe de trainingen verliepen?
Wie zaten er allemaal bij jou in de boot? Heb je nog contact?
Hoe zou het zijn als jij met je oude maten van weleer een weekendje déjà vu beleeft? Kom dan zaterdag 8 september met zijn allen naar Deventer, om daar alle oude herinneringen nogmaals te beleven. Zondagochtend ga je lekker ontbijten en dan naar de start in Zutphen.
Natuurlijk roei je de sterren van jullie hemel. En ik Deventer neem je blik in ontvangst!
Ben jij er bij? Als je hulp nodig hebt om je oude maten op te sporen, volg dan @ijsselregatta op Twitter.

Kijk voor meer informatie op; http://www.ijsselregatta.nl/